IASTM Sertifisering

Kurs for deg som jobber med IASTM i dag eller som er nysgjerrig på hva disse verktøyene kan gjøre for deg. Dette er harde verktøy som kan brukes på en myk måte. Vi har 4 forskjellige teknikker og mange flere bruksområder enn ved mange andre kurs.

Vi har to kurs som gir FMT RockBlades sertifisering innen IASTM: En grunnleggende sertifisering som heter FMT RockBlades, og en sertifisering for viderekommende som heter FMT RockBlades Advanced.

FMT RockBlades kurs

FMT RockBlades

Kurset introduserer konsepter for bevegelse og forbedring av ytelse med mykere teknikker for vevet. IASTM, som står for “Instrument Assisted Soft Tissue Manipulation” er vanligvis forbundet med verktøy laget av hardt kirurgisk stål og en dypere form for vevsmassasje som kan gi rødhet og noen ganger blåmerker i huden. 

Du trenger ikke være så brutal og forskning viser at du ikke trenger å være så aggressiv for å få resultater. Kurset viser deg flere teknikker der du bruker RockBlades på en mer skånsom måte både for deg og for pasientene dine. RockBlades og Mohawk brukes for å analysere vevskvalitet i tillegg til forskjellige behandlingsmetoder. Du kommer til å få et nytt syn på mulighetene innen IASTM gjennom dette kurset. 

Kurset er delt i to der vi tar for oss RockBlades 2.0 og dets muligheter på del 1 og Mohawk med sine tilleggsmoduler på del 2. 

På alle IASTM kurs skal deltakerne ha med seg sine egne IASTM verktøy. Du vil få kunne teste RockBlades 2.0 og Mohawk på kursene. Det er mulig å kjøpe RockBlades 2.0 og/eller Mohawk til en rimeligere pris ved påmelding til kurs. 

Etter å ha fullført kursene så vil deltakerne kunne:  

  • Forstå og integrere fascial anatomi, fysiologi og nevrologi
  • Definere og diskutere hvilken innflytelse nevroanatomi har på det fasciale systemet
  • Gjenkjenne og beskrive teori og forskning på IASTM i litteraturen
  • Utforske lokasjoner og funksjon av forskjellige mekanoreseptorer i huden og beskrive det funksjonelle forholdet i forhold til menneskelig bevegelse
  • Utføre bevegelsestester for å kunne identifisere bevegelsesmønstre og kunne bruke passende IASTM teknikker til disse bevegelsesmønstrene
  • Utføre de forskjellige teknikkene som blir undervist med god trygghet
  • Forstå når det er aktuelt å bruke silikon tillegget og kammen
FMT Blades advanced kurs

FMT RockBlades ADVANCED

FMT Blades Advanced IASTM sertifisering ser på konseptene for hvordan påvirke hud/fascia/nerver via Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization. Verktøyene kan virke harde, men teknikkene trenger ikke være agressive for å levere overlegne resultater for pasientene dine.

De anatomiske og nevrologiske aspektene av myofascial bløtvevsmanipulasjon blir dekket enda grundigere her. I tillegg ser vi på konseptene for “interlayer connective tissue gliding” ved å bruke en gummibelagt overflate for økt vevsmanipulasjon.

Er det ikke satt opp kurs i nærheten av deg?

Ta kontakt med oss om du ønsker å vite våre planer for kurs i ditt område.