Personvernerklæring

Ditt personvern er viktig for oss

For at du skal føle deg sikker når du er inne på sidene våre, er vi nøye med å overholde gjeldene lover og regler når vi behandler de personlige opplysningene du gir oss. Personvernerklæringen nedenfor angir hvilke opplysninger som registreres om deg når du besøker nettsidene våre, hva vi bruker dem til og hvem du kan kontakte hvis det er noe du lurer på.

Siden eies og administreres av Rocktape Norge v/ Fysiofit AS, og du kontakter oss enklest på mailadressen kontakt@rocktape.no. Du kan til enhver tid få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg eller gjøre bruk av retten du har til å slette dataene. I så fall kan du kontante oss på mailadressen over.

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Når du handler i vår nettbutikk samler vi inn nødvendig informasjon for å kunne sende riktige varer til deg. Du velger selv om du vil opprette konto for å enklere handle neste gang eller ikke.
Både når du handler og når du oppretter en kundekonto lagres disse opplysningene om deg:

– Navn
– Adresse
– Postnummer og sted
– E-post adresse
– Telefon

Adressen trenger vi først når du gjør en bestilling. For en bestilling trenger vi riktige opplysninger om navn og adresse samt betalingsinformasjon. E-post-adressen og telefonnummeret ditt trenger vi for å kunne sende deg en bekreftelse når de bestilte varene er sendt, og for generelt å kunne kommunisere med deg. Dessuten fungerer e-post-adressen som identifikasjon (log in-navn) når du går inn på kundekontoen din.

Kontaktskjemaer

Tar du kontakt med oss via noen av våre kontaktskjemaer, blir ikke dataene lagret noe annet sted enn at de blir sendt i mail til administrator. Så snart henvendelsen er besvart, vil disse mailene bli slettet innen et år.

Informasjonskapsler

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg”, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Aksept av informasjonskapsler er ikke en forutsetning for å besøke rocktape.no. Men vi gjør oppmerksom på at bruk av ”handlevogn”-funksjonen og bestilling på hjemmesiden kun er mulig etter å ha aktivert cookies.

Hvilken type informasjonskapsler bruker RockTape

De fleste av cookiene vi bruker slettes automatisk fra harddisken din når du stenger nettleseren din (avslutter økten; altså øktbaserte cookies). Økt-cookies bruker vi f.eks. for at du skal kunne bruke handlevogn-funksjonen. Vi bruker også cookies som blir liggende på harddisken din. Neste gang du besøker siden vår, vet vi at du har vært her før og hvilke innstillinger du gjorde. Både midlertidige og permanente cookies (varighet fra 1 måned til 10 år) lagres på harddisken din og slettes av seg selv etter angitt tid. Spesielt denne typen cookies hjelper oss til å gjøre tilbudet vårt mer brukervennlig, effektivere og sikrere. Det eneste formålet med disse cookiene er å tilpasse tilbudet vårt så godt som mulig til dine ønsker og å gjøre det enklere for deg å navigere på nettsiden

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn systemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Denne nettsiden bruker Google Analytics, en nettanalyseløsning fra Google Inc. (www.google.no). Med metodene til Google Analytics er det mulig å analysere hvordan du bruker nettsiden; f.eks. med bruk av cookies eller tekstfiler som lagres på datamaskinen din. Informasjonen Google samler om bruken av denne nettsiden overføres til en Google-server i USA og lagres der. Hvis IP-anonymisering aktiveres på denne nettsiden vil IP-adressen avkortes før den sendes innenfor EU eller EØS-området. Kun i unntakstilfeller vil hele IP-adressen sendes til en Google-server i USA før den avkortes der. Den anonymiserte IP-adressen som nettleseren din sender til Google Analytics sammenholdes ikke med andre data hos Google.

Du kan hindre at opplysningene som registreres i cookiene (inkl. IP-adressen) overføres til og behandles av Google ved å laste ned og installere en plugin som du finner på denne lenken: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=no. Alternativt kan du klikke på denne lenken for å hindre at Google Analytics registrerer aktivitet på denne nettsiden i framtiden. Da legges det en opt-out cookie på computeren/enheten din. Hvis du sletter cookiene dine, må du klikke her på nytt.

 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi samler, lagrer og bearbeider opplysningene om deg for bruk i hele prosessen rundt kjøpet ditt, inkludert eventuelle senere reklamasjoner, for teknisk administrasjon og interne markedsføringstiltak. Personopplysningene videreformidles bare til tredjemann i tilfeller der loven tillater det, spesielt i forbindelse med å levere en bestilling, til bokføringsformål, markedsføring eller dersom du på forhånd har gitt tillatelse til det.

I sammenheng med en leveranse vil f.eks. tjenesteleverandørene vi bruker (transportører, post, betalingsformidler, regnskap) få tilgang til de opplysningene de trenger for å gjennomføre bestillingen. Tjenesteleverandørene har kun adgang til å bruke opplysningene til å utføre sine definerte oppgaver.

Bring (postsendinger)

Paypal eller Stripe (kortbetaling)

Vipps (mobilbetaling)

MailChimp (nyhet og produktbrev)

Fiken (regnskap)

Google Analytics (analyse)

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For deg som registrerer deg hos rocktape.no, lagres de opplysningene som du oppgir i brukerprofilen din. Du kan selv se, redigere og slette dine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

I henhold til bokføringsloven er vi pålagt å lagre opplysninger i 10 år.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få vite hvilke personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

 

Nyhetsbrev

For å sende ut nyhetsbrevet bruker vi den e-post-adressen du har oppgitt.

Hvis du senere ikke lenger ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du avbestille det. Det er tilstrekkelig med en mail til kontaktadressene som er oppgitt. Selvfølgelig finnes det også en avbestillings-lenke i hvert nyhetsbrev.

Hvis du en gang har gjennomført en bestilling på rocktape.no, vil du regelmessig motta anbefalinger om produkter på e-post. Produktanbefalingene kommer uavhengig av om du abonnerer på nyhetsbrevet. Vi ønsker å informere deg om produkter i sortimentet vårt som vi tror kan interessere deg, utfra de kjøpene du allerede har gjort.

Hvis du senere ikke lenger ønsker å motta produktanbefalinger eller annen reklame, kan du motsette deg det når som helst. Det er tilstrekkelig med en mail til kontaktadressen som er oppgitt. Selvfølgelig finnes det også en avbestillings-lenke i hvert nyhetsbrev.

 

Tilleggsinformasjon

Vi overfører personopplysningene dine sikkert og kryptert. Det gjelder selvfølgelig også for bestillinger og når du logger deg inn. Vi bruker krypteringssystemene SSL (Secure Socket Layer).

Videre sikrer vi nettsidene og systemene våre med tekniske og organisatoriske tiltak mot tap, ødeleggelse og uvedkommendes tilgang, manipulering og overføring av opplysninger om deg.

Rull til toppen