Om RockTape

Rocktape er markedets beste kinesiologitape og benyttes til å behandle en rekke tilstander. Den løfter huden fra muskler og fascia sånn at du får en dekompresjonseffekt og promoterer bedre blodgjennomstrømning. Rocktape har mer strekk, tøffere lim og er sterkere enn alle konkurrenter. Den foretrekkes av mange behandlere som et bedre alternativ.

Den ble først brukt i Japan av kiropraktorer og akupunktører.I dag brukes den over alt i hele verdenen til å behandle skader og optimalisere bevegelse og aktivitet.

Rocktape er laget av 97% bomull og 3% nylon. Limet er hypo-allergisk, akrylbasert og inneholder ikke lateks.

Vår filosofi

Rocktape har ikke bare tape, men også andre produkter som hjelper deg til bedre bevegelse! Vår tanke er: Når en person beveger seg bedre så beveger han/hun seg mer. Målet er større og bedre bevegelse i aktivitet, idrett og i rehabilitering.

Historisk sett så har vi som mennesker hatt mesteparten av vår tid på beina eller i en eller annen form for bevegelse. Når vi ble slitne så satt vi oss ned en periode. I dag er det motsatt. Vi sitter mer og beveger oss mindre.

De statlige anbefalingene er 300 minutter bevegelse i uken.
Dette gjøres gjerne fordelt på kondisjon, styrke og mobilitet.

Basert på subjektiv oppfattelse av aktivitet så erkjenner 3 av 10 at de kanskje er innenfor anbefalingen. Vi vil hjelpe til med å øke dette tallet!

Rull til toppen